Φωνολογική επίγνωση και Ανάγνωση

Στο σεμινάριο εξηγείται πώς μαθαίνει ένα παιδί να διαβάζει και περιγράφεται η σχέση μεταξύ της ανάπτυξης της φωνολογικής επίγνωσης και της αναγνωστικής επίδοσης. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται σε ερευνητική τεκμηρίωση για την ελληνική γλώσσα.

Ασύγχρονο webinar με την κ. Σουζάνα Παντελιάδου

52
15,00 €
χωρίς ΦΠΑ
Σε Απόθεμα

Στο σεμινάριο η κ. Σουζάνα Παντελιάδου εξηγεί τη σχέση μεταξύ του προφορικού και του γραπτού λόγου, με έμφαση στο περιεχόμενο της ανάγνωσης. Μέσα από την παρουσίαση διαφορετικών ερμηνευτικών μοντέλων, αναδεικνύεται η σημασία της απόκτησης της αναγνωστικής δεξιότητας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σχέση μεταξύ της φωνολογικής επίγνωσης και της αναγνωστικής δεξιότητας, αξιοποιώντας διεθνή και ελληνικά ερευνητικά δεδομένα.

To σεμινάριο υλοποιείται εξ ολοκλήρου από απόσταση µέσω της πλατφόρµας µας, δεν απαιτείται φυσική παρουσία και διαρκεί 48 λεπτά. Μπορείτε να εντάσσεστε στο σεμινάριο σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και να οργανώσετε την ατομική σας παρακολούθηση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται για τη διδασκαλία της ανάγνωσης σε παιδιά με δυσλεξία, αναγνωστικές δυσκολίες ή παιδιά προσχολικής αγωγής. Μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί γενικής και ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, λογοπεδικοί κι άλλοι επαγγελματίες που εργάζονται στο χώρο της ειδικής αγωγής καθώς και γονείς.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

52

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν