Όροι χρήσης και προϋποθέσεις


Η ιστοσελίδα μας www.rocketdyslexia.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής, τροποποίησης ή ανανέωσης των παρόντων όρων και των προϋποθέσεων των συναλλαγών κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών και επισκεπτών, πάντα μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο ελληνικό και ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν επηρεάζει παραγγελίες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί πριν την ανακοίνωση των τροποποιήσεων αυτών.


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ), προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του e-shop, και την πραγματοποίηση παραγγελίας σε αυτό. Το rocketdyslexia.com επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά τηρώντας τις διατάξεις του νόμου 2472/1997, με σκοπό την ολοκλήρωση της παραγγελίας του πελάτη και με κανένα τρόπο δεν τα αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το rocketdyslexia.com δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το rocketdyslexia.com έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.


ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.rocketdyslexia.com, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, βίντεο και των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του εθνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, μετάδοσης και διανομής με οποιονδήποτε τρόπο με σκοπό το προσωπικό κέρδος.


ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Οι χρήστες και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να παραθέτουν τις απόψεις τους και τα σχόλιά τους στο πεδίο «ΣΧΟΛΙΑ». Η ιστοσελίδα έχει κάθε δικαίωμα να ελέγχει τα σχόλια αυτά πριν αναρτηθούν και αν κριθεί απαραίτητο να μην επιτρέψει την ανάρτηση ή ακόμα και να διαγράψει κάποια από αυτά χωρίς αιτιολόγηση, εάν αυτά δεν συμφωνούν με τους γενικούς κανόνες της.


ΑΓΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Μονάδες αγοράς υπηρεσίας

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά υπηρεσίας είναι η επικοινωνία μαζί μας, ηλεκτρονικά στο info@rocketdyslexia.com είτε τηλεφωνικά, στην Ελλάδα: +30 6980595060 και στην Κύπρο: +357 99650286.

Ο υπολογισμός της τιμής γίνεται εξατομικευμένα και υπολογίζεται σε Μ.Α. (μονάδες αγοράς). Η κάθε μονάδα αγοράς αντιστοιχεί σε 10 ευρώ.

Έτσι αν το κόστος της υπηρεσίας που ζητήσατε είναι 50 ευρώ θα πρέπει να αγοράσετε 5 Μ.Α. (μονάδες αγοράς) επιλέγοντας στο πεδίο "Ποσότητα" τον αριθμό 5 ή αν το κόστος υπηρεσίας προσδιορίζεται σε διακόσια ευρώ επιλέγετε στο πεδίο "Ποσότητα" τον αριθμό 20.

Ολοκληρώνετε την αγορά σας όπως για κάθε προϊόν πατώντας "Προσθήκη στο καλάθι".ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε στον υπάλληλο της εταιρίας Courier την αξία της αγοράς, αμέσως με την παράδοση στο χώρο σας. Το ποσό που επιβαρύνεστε είναι 2,5 ευρώ.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Για να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό μας λογαριασμό στις εξής τράπεζες:

Τραπεζικός λογαριασμός:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ

IBAN: GR38 026 0232 0000 5702 0148 4009

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ

IBAN: GR83 011 0223 0000 0223 0073 7685

Στη συνέχεια πρέπει να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας στέλνοντάς μας το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής με email στο info@rocketdyslexia.com. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της.

3. Πληρωμή με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας VISA, MasterCard ή Maestro για να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα! Φυσικά μέσα στο ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον αγορών της PayPal.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Παραλαβή προϊόντων και αποστολές

Τα προϊόντα στέλνονται με την υπηρεσία courier που συνεργαζόμαστε - Courier Center. H παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες εκτός αν μεσολαβεί αργία ή Σαββατοκύριακο ανάλογα με τον τόπο με ενιαία χρέωση για όλα τα προϊόντα της εταιρίας.

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 18:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα. Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 1-2 εργάσιμες μέρες για να εκτελεστούν (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες).

Αγορά ebook

Σχετικά με την αγορά ηλεκτρονικών βιβλίων – ebook, η αποστολή γίνεται ηλεκτρονικά και η πρόσβαση στο ebook είναι δυνατή μέσω των υπηρεσιών της GOOGLE. 

H πρόσβαση στα ebooks της rocket-lexia αφορά μόνο επιβεβαιωμένους κατόχους του υλικού μας. Μετά από κάθε αγορά ebook μέσω του e-shop σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά εντός 24 ωρών (μέσω email) το link με το οποίο σας δίνεται η πρόσβαση.

Μπορείτε να διαβάζετε το ebook ανοίγοντάς το μέσω της υπερσύνδεσης ή να το αποθηκεύσετε στο Drive σας και να έχετε πρόσβαση σ' αυτό από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή (Η/Υ, tablet, κινητό).

Πολιτική ακύρωσης, επιστροφής/υπαναχώρησης παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις: Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». Εάν τυχόν έχετε περάσει στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε εντός 1 ώρας από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Τηλεφωνικά στην Ελλάδα: +30 6980595060

Τηλεφωνικά στην Κύπρο: +357 99650286

Επιστροφή/ υπαναχώρηση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από τον πελάτη. 

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές αγορές !