ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Παραλαβή προϊόντων και αποστολές

Τα προϊόντα στέλνονται με την υπηρεσία courier που συνεργαζόμαστε - Courier Center. H παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες εκτός αν μεσολαβεί αργία ή Σαββατοκύριακο και ανάλογα με τον τόπο με ενιαία χρέωση για όλα τα προϊόντα της εταιρίας.

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 18:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα. Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 1-2 εργάσιμες μέρες για να εκτελεστούν (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες).

Αγορά ebook

Σχετικά με την αγορά ηλεκτρονικών βιβλίων – ebook, η αποστολή γίνεται ηλεκτρονικά και η πρόσβαση στο ebook είναι δυνατή μέσω των υπηρεσιών της GOOGLE. Αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στέλνονται ηλεκτρονικά με την αγορά του ebook.

H πρόσβαση στα ebooks της rocket-lexia αφορά μόνο επιβεβαιωμένους κατόχους του υλικού μας. Μετά από κάθε αγορά ebook μέσω του e-shop σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά εντός 24 ωρών (μέσω email) το link με το οποίο σας δίνεται η πρόσβαση. 

Μπορείτε να διαβάζετε το ebook ανοίγοντάς το μέσω της υπερσύνδεσης ή να το αποθηκεύσετε στο Drive σας και να έχετε πρόσβαση σ' αυτό από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή (Η/Υ, tablet, κινητό).

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις: Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». Εάν τυχόν έχετε περάσει στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε εντός 1 ώρας από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Τηλεφωνικά στην Ελλάδα: +30 6980595060

Τηλεφωνικά στην Κύπρο: +357 99650286

Επιστροφή/ υπαναχώρηση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από τον πελάτη. 

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές αγορές !