Περιεχόμενο & διαστάσεις της φωνολογικής επίγνωσης

Στο σεμινάριο παρουσιάζεται το περιεχόμενο και η εσωτερική δομή της φωνολογικής επίγνωσης. Συζητιούνται αναλυτικά οι δεξιότητες που την απαρτίζουν και η εξέλιξή τους στην ελληνική γλώσσα.

Ασύγχρονο webinar με την κ. Σουζάνα Παντελιάδου

51
15,00 €
χωρίς ΦΠΑ
Σε Απόθεμα

Στο σεμινάριο η κ. Σουζάνα Παντελιάδου εξηγεί το περιεχόμενο της φωνολογικής επίγνωσης και τις διαφορετικές διαστάσεις που τη συνθέτουν. Παρουσιάζονται αναλυτικά οι επιμέρους δεξιότητες για τη συλλαβική και τη φωνημική επίγνωση καθώς και η εξέλιξή τους στην ελληνική γλώσσα. To σεμινάριο υλοποιείται εξ ολοκλήρου από απόσταση µέσω της πλατφόρµας µας, δεν απαιτείται φυσική παρουσία και διαρκεί 52 λεπτά. Μπορείτε να εντάσσεστε στο σεμινάριο σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και να οργανώσετε την ατομική σας παρακολούθηση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται για τη διδασκαλία της ανάγνωσης σε παιδιά με δυσλεξία, αναγνωστικές δυσκολίες ή παιδιά προσχολικής αγωγής. Μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί γενικής και ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, λογοπεδικοί κι άλλοι επαγγελματίες που εργάζονται στο χώρο της ειδικής αγωγής καθώς και γονείς.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

51

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν